Dirk Vermeylen was born in 1966.

He graduated as Master of Science in 1988, in which he has over 20 years of expercience as Senior Project Manager. For a long time he was employed at a world leading company in imaging technology.

Early 2000, he was one of the early adopters of digital camera’s and he started experimenting in several domains of photography like reporting, food, portraits, urban exploring and theater photography. He experimented in studio as well as with natural light and developed a passionate interest in fine art sensual photography.

In 2005, he obtained a photography licence by succeeding a theoretical exam and presenting a portfolio to a grand jury.  While gaining more experience and developing his own style, he also learned by participating workshops of the renomated Master Qualified European Photographer, Pascal Baetens.

Dirk’s photographs show emotion, inspire people, and makes your heart beat faster.

 

 

Geboren in  1966, afgestudeerd in 1988 als Master of Science. Tijdens zijn professionele loopbaan, kwam hij regelmatig als project manager in  contact met beeldverwerking. Begin 2000, met de opkomst van de eerste digitale camera’s, was hij pionier in het ontdekken van de mogelijkheden.Dat was het startsein om te beginnen experimenteren in verschillende domeinen van fotografie:

reportage, voedsel, portretten, urban exploring, en  theater fotografie. Hij werkte daarbij zowel in studio als met natuurlijk licht. Stilaan begon de interesse over te gaan in een passie. En die passie is vooral gegroeid in het domein van artistiek sensuele fotografie.

In 2005, behaalde hij zijn fotografie licentie. Ondertussen experimenteerde hij verder en begon hij stilaan zijn eigen stijl te ontwikkelen. Deelnames aan Master Classes zorgden er ook voor dat zijn communicatie met de modellen evolueerde, om net die expressies te bekomen die hij wil delen met de toeschouwers.

Zijn sensuele foto’s tonen emoties, inspireren mensen en laten je hart een tikkeltje sneller slaan.